Om oss

75 år i transportbransjen

Transport-Formidlingen SA er en av Norges største transportsentraler med sine 100 bileiere, og har en moderne flåte med ca 320 biler totalt, noe som gjør oss til en betydelig aktør i bransjen.

Vi gjør alt vi kan for at du som kunde hos oss, raskt vil oppleve at vi er seriøse i alle ledd, og at det er en grunn for at de fleste av våre kunder har brukt oss lenge.

Det er riktig pris kombinert med god oppfølging og utføring som er vårt varemerke, og som skaper de stabile kundeforholdene.

TF ble dannet i 1948 og vi er stolte av å ha vært på veien for våre kunder i 75 år, hvor kompetanse, service og fleksibilitet har vært vår styrke.

Men selv etter 75 år i bransjen skjer det stadig endringer i transportbransjen og vi jobber hver dag for å være moderne, ta initiativ, og gjøre leverandør/kundeforholdet så enkelt og forutsigbart som mulig.

Selv om ingen kunder er like, gjør likevel vår lange og brede erfaring oss i stand til raskt å forstå transportbehovene i den enkelte virksomhet. Vi begynner alltid med å vurdere nåværende løsninger, og definerer sammen med kunden hva som har fungert og kan brukes videre.

Vi jobber hver dag for våre bileiere og sjåfører, og bruker moderne teknologi og utstyr for å løse oppdragene som kommer inn til vår ekspedisjon. Det å være bileier hos TF gir også mange andre fordeler, som vi gjerne tar en prat om hvis dette skulle være aktuelt for deg/dere.

Stadig økt fokus på miljø har også fått betydning for vårt fokus på miljøavtrykk og tiltak som faktisk fungerer. Overgang til syntetisk biodiesel – HVO og Euro-6 motorer skjer gradivs, og utgjør stor forskjell for miljøet vi er en del av. Elektriske budbiler har vi hatt siden 2017, og i 2020 har de første elektriske lastebilene blitt levert.

Vårt hovedkontor er lokalisert i Østre Aker vei 255 i Oslo. Her holder vi til i moderne lokaler som inneholder Administrasjon, ekspedisjon, vaskehall, servicehall og parkeringsområde for våre biler.

bilde